TÁMOGATÁSI KAMPÁNY

A Csongrád Megyei Görögök Kulturális Egyesülete (teljes neve: Magyarországi Görögök Kulturális Egyesülete – Csongrád Megyei Helyi Csoport) támogatási kampányt indít a működése, illetve a rendezvényeinek biztosítása érdekében.

Az egyesület bankszámlaszáma: 0402805-50526582-55481004
Az egyesület adószáma: 18455405-1-06
Az egyesület működése, gazdálkodása stb. többek között a honlapunkról követhető nyomon: www.szegedigorogok.hu

MŰKÖDÉSI TÁMOGATÁS

Aki az egyesületünk működését támogatná, az a személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásán kívül küldhet a számlánkra pénzadományt (“működési adomány/támogatás” közleménnyel), vagy támogatói csomagot állíthat össze az alábbi 5 elemből, minden elem értéke 5.000 Ft:
1. Egyesületi póló
2. Jubileumi Eleftheria-póló
3. A görögség rövid története (könyv)
4. Meneküléstörténetek (könyv)
5. Fejezetek Görögország újkori történetéből (könyv)


10.000 Ft értéket meghaladó támogatói csomag esetén a postázás költségét átvállaljuk. A csomagot megrendelni az info@szegedigorogok.hu címen lehet. Az átutalás közleménye: “támogatói csomag”.

Támogatói pólókat a tánccsoportunk április 29-ei jubileumi rendezvényén is fogunk árulni.

RENDEZVÉNYTÁMOGATÁS

Az Eleftheria Tánccsoport idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ennek apropóján egy több napos programsorozatot szervezünk, amelyen belül kiemelkedik az április 29-ei gálaestünk, amelyen fellépnek az utánpótláscsoportjainkon, a szerb és bolgár baráti csoportokon kívül a Holargoszi Panagia Faneromeni Plébánia tánccsoportja is (krétai és pontoszi táncokkal).

Az estre a belépés díjtalan, de adományládában támogatói összegeket, illetve rendezvénytámogatást megállapodás ellenében szervezetektől elfogadunk.

A befolyt támogatási összeg nagyságáról (az adományozók nevének feltüntetése nélkül) a honlapunkon beszámolunk.

Az április 29-ei esten a részvétel – a nagy érdeklődésre való tekintettel – regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet április 17-én nyitjuk meg, és innen is elérhető lesz.

Úgyszintén örömmel értékesítjük a kiadványainkat is. Az ebből befolyt bevételt további könyvkiadásra fordítjuk: A KIADVÁNYAINK

A rendezvényeinken szeretettel várjuk azokat is, akiknek nincs lehetőségük támogatni a tevékenységünket.