ONLINE GÖRÖG NYELVOKTATÁS A SZEGEDI GÖRÖGÖK SZERVEZÉSÉBEN

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Csongrád Megyei Görögök Kulturális Egyesülete („Szegedi Görögök”) – az emberi erőforrásai mértékében – újabb online nyelvcsoportot indít, illetve folyamatosan vállal elektronikus nyelvoktatást, akár „magánóra” formájában is, az alábbiak szerint:

  1. A Zoom-kurzusokat 1-8 fő számára hirdetjük meg, igény szerint hetente 1 vagy 2 alkalommal, 90 perces foglalkozások formájában.
  2. Az 1 fős foglalkozás díja 5.000 Ft / 90 perc, a 2-3 fős foglalkozás díja 3.000 Ft/fő/ 90 perc, 4 tanulótól 2.000 Ft/fő/ 90 perc. Amennyiben a tanuló tagja valamely magyarországi görög civil szervezetnek, illetve aktív tagja a hazai görög közösségnek, akkor a költségei egy részét az egyesületünk átvállalja.
  3. Az órák díját havi blokkokban (4 alkalmanként) előre kell fizetni az egyesületünk számára, amiről számlát állítunk ki. Tehát a fizetés nem az oktató felé történik.
  4. Az 1 fős foglalkozások esetében órákat lemondani az oktatóval egyeztetve, a foglalkozás előtt minimum 24 órával lehet.

Oktatóink:

  • Koumentakis Alexandros görög anyanyelvű orvos, aki a szegedi felnőttoktatásban segíti az egyesület munkáját kezdőtől haladó szintig
  • Lykourgos Christoforatos görög nyelvtanár, történész

A nyelvtanárok az oktatásban az egyesületünk kiadványait használják.

Érdeklődni és jelentkezni az egyesületünk titkáránál, Muzamel Gittánál lehet a szegedigorogok@szegedigorogok.hu címen, október 9-ig.

A foglalkozások várható időpontja:
hétköznap, délutáni órákban, amelyet a jelentkezés után egy óramegbeszélésen pontosítunk.