ONLINE BUZUKIOKTATÁS A SZEGEDI GÖRÖGÖK SZERVEZÉSÉBEN

A Szegedi Görögök most a görög zenék szerelmeseinek kedveznek. Online buzukioktatást szervez csoportos és egyéni formában az alábbiak szerint:

  • A kurzusok 1-3 fő számára valósulnak meg elektronikus úton az oktató, illetve a tanulók által preferált elektronikus felületen, vagy az Egyesület Zoom-felületén.
  • A foglalkozásokra hetente 1 vagy 2 alkalommal kerül sor, az oktató és a tanulók igényeinek/lehetőségeinek függvényében.
  • Az 1 fős foglalkozás díja 3.000 Ft / min. 60 perc, a 2-3 fős foglalkozás díja 2.000 Ft / fő / min. 60 perc. Amennyiben a tanuló tagja valamely magyarországi görög civil szervezetnek, illetve aktív tagja a hazai görög közösségnek, akkor a költségei egy részét az Egyesület átvállalja. A díjak ebben az esetben a föntiek értelmében: 2.500 Ft / 1.500 Ft.
  • A foglalkozások díját havi blokkokban (4 alkalmanként), átutalással előre kell fizetni az egyesületünk számára, amiről az Egyesület számlát állít ki. Tehát a fizetés nem az oktató felé történik.
  • Buzukivásárlásban kérésre az oktató tud segíteni, illetve szegedieknek buzukibérlésre is van lehetőségük.

Oktató: Sarantis Mantzourakis buzukiművész

Érdeklődni és jelentkezni a szegedigorogok@szegedigorogok.hu címen lehet 2020. november 27-ig.

Azoknak, akik szeretnék elkezdeni elsajátítani a buzuki hangszer rejtelmeit, azoknak töltöttünk fel a youtube csatornánkra videós oktatóanyagot:

Buzukioktatás – Kezdő tanulók részére: alaplépések
(Lejátszási lista -10 db videó)
Buzukioktatás – Kezdő tanulók részére: haladó lépések
(Lejátszási lista -11 db videó)